Blog By Anett Heinam. Toetab Blogger.

Contact

Nimi

E-post *

Sõnum *

Arvustus: Baby Lips


Jeeii, lõpuks ometi on kauaoodatud baby lipsid Eestisse jõudnud. Olen neid ikka väga, väga kaua oodanud ja mõtlesin isegi vahepeal, et tellin endale aga kuna hind oli üpriski kallis siis jäi see sinnapaika.
Olen tähele pannud, et viimasel ajal on paljud blogijad kirjutanud oma arvustusi baby lipside kohta, mõned kirjutavad ainult head aga on ka negatiivseid pooli välja toodud, mis on minu jaoks päris suur üllatus sest väga paljud ikkagi rohkem kiidavad seda toodet.

Täna käisin lõpuks Lisaga baby lipside jahil ära ja sain endalegi 2 soetatud. 
Ostsin selverist ja hinnaks oli 2.50€.
Endale otsustasin võtta Peach Kissi(lilla pakend) ja Mint Freshi(roheline pakend), Lisa aga võttis endale Hydrate(sinine pakend) ja Cherry Me( oranž pakend).


Peach Kiss

Minu jaoks oli alguses üllatav huulepalsami värv, varem olin näinud pildilt mõnusat nude tooni aga huulepulk oli värvuselt tegelikult pruunikas. Huultele jääb väga õrn toon ja palsam on mõnusa virsikulõhnaga. Minu lemmikuks see ei saanud aga siiski väga mõnus oma nude tooni poolest ja hea kanda siis kui veidi tagasihoidlikum meik on näos.


Mint Fresh

Hetkel minu lemmik!! Huultele kandes on tunda mõnusat ravivat toimet. Lõhn meenutas mulle alguses ravimtaimi aga mõnusat mindist efekti oli ka tunda. Palsam on väga püsiv ja teeb huuled mõnusaks pehmeks. Sobib hästi külma ilmaga kandmiseks.


Hydrate ja Cherry Me
(arvustus Lisa poolt)

Pole eriti vaimustuses huulepulkadest. Iga tunni tagant peab oma huuli üle tegema.
Lõhn on mõlemal super ja meeldib see punane toon, mis jääb Cherry Me'd kasutades.
Huuled on peale kasutamist mõnusad ja pehmed. Lemmikuks jäi Hydrate oma armsa välimuse ja hea lõhna tõttu.Pean ütlema ka kindlasti seda, et minu puhul ka see 8 tunnine niisutus ei toimi, kuna umbes tunni pärast olid mu huuled kuivad ja vajasid uut niisutust.
Muidu olen baby lipsidega väga rahul.  :)

4 kommentaari

 1. Ma olen aru saanud, et Baby Lipsid on ühed ülehinnatud asjad. Miks neid soovitada, kui isegi pead tõdema, et 8h niisutuse asemel saad hädise 1h? Ma saan aru, et neid ostetakse vist rohkem nende nime kui toime pärast. Ma ei ole veel ühestki blogist lugenud üdini positiivset arvustust (ja kui selle ka kusagilt ilmselt leiaksin, oleks tegu sponsorlusega, kus asja taevani kiidetakse).

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Arvan tegelikult sama, et Baby lipsid on ülehinnatud nime pärast aga samas ükski huulepalsam ei niisuta huuli üle tunni aja ja see on suhteliselt tavaline juba.

   Kustuta
 2. Baby lipsidel tõepoolest nimi müüb, aga noh, vähemalt minu arust on 2.50 päris hea hind, sest alla selle korralikku (ja tõepoolest niisutavat) palsamit ei saagi. Isegi Maxima ja Rimi suvalised cherry cola huulepalsamid on kahe euro ringis..

  VastaKustuta