Vaheaeg


Hei armsad lugejad!
Olen viimasel ajal palju eemal olnud ning juba järgmisel nädalal on käes jõulud. See nädal olen peamiselt käinud iga päev linnas ja otsinud kinke. Loosisime eelmine nädal klassis välja kellele peame kingi tegema ja mina sain Laura, täna kui kingid jagati laiali siis sain teada,et Laura sai loosis minu ja ta tegi mulle väga armsa kingituse :) panin pildi ka ja see küünal on väga hea magusa vanilli lõhnaga.
Veel oli meil see nädal rebaste ristimine,ei hakka sellest pikemalt kirjutama kuna läks nagu läks aga saime hambaid pesta mingi väga rõveda kalapasteedi seguga, mis oli ikka tõsiselt rõve.
Koolis oli meil veel teklite jagamine ja jõulupidu,suhteliselt palju emotsioone oli saalis.. kuna kui tõesti keegi valab rõõmupisaraid siis tuleb endale ka nutt peale(vähenalt minul) aga kõik oli väga armas ja tõesti ma pole varem nii head kooli näinud kui Hansa on.. sest tõesti seal on kõige sõbralikumad õpetajad ja õpilased.
Mõnusat jõuluaega teile!

2 kommentaari

Toetab Blogger.