Ja lõpuks ometi olen kodus,taas enda voodis ja kirjutan siia tänasest päevast. 
Nii kahju,et alati parimad päevad mööduvad kiiresti aga sellegi poolest oli mul väga,väga hea enda sõbrannasid näha.
Eile arutasin emaga,et tahaksin Tallinasse minna, mul vedas sest ta oli nõus ja sain autoga Tallinnasse.Kui kohale jõudsin siis tuli välja,et mu parim sõbranna(Anett) saab linna tulla alles tund aega hiljem ja ma pidin teda päris kaua ootama.Õnneks vahepeal jõudsin kokku saada Ingela,Annika ja Marittaga ja pärast veel Vanessa ja Lindaga.Ega ma midagi erilist Tallinnas ei teinud aga tõeliselt hea oli jälle Anetti ja Kirket ja teisi näha.
Proovin vaheaja lõpuks ka giveaway asjad ära osta ja paljudega kokku saada.

1 kommentaar

 1. Ӏt iis perfect time to make some plans for the lonց run aոdd it is time to be
  happy. I've learn tҺis post and if I may just I waոt
  to recommend yoս few interеsting things or advice. Maybe you can write subseգuent articles
  referring to this article. I wish to read morе issues approximately
  it!

  Visit my weblog superdry site officiel

  VastaKustuta

Toetab Blogger.