November


Olen saanud viimasel ajal palju tagasisidet selle kohta, et 'miks nii vähe uusi postitusi blogis?' kahjuks pole mul lihtsalt millegist väga kirjutada. Kuna kooliajal on minu päevad kõik ühesugused ja kuskile vahepeal ei jõua siis teen nädalas ühe või kaks postitust kus on kokkuvõttev jutt olemas. 

Koolis läks nädal kiiresti ja juba olid esimesed kontrolltööd ära. Väga raske on koolis olla kui iga päev on 8-9 tundi pluss peale tunde peab midagi parandama ja kui koju jõuad siis on juba pime. Õnneks ainult 7 nädalat koolis vaja käia ja siis on jõulud :) 
Järgmine nädal tuleb mul loodetavasti hea. Neljapäeval lähen klassiõega ooperit
''Prints ja Kerjus'' vaatama-ei jõua ära oodata.
Arvasin veel, et kahe staadioni jooks oli minu viimane jooks see aasta aga nüüd tuli välja, et järgmine pühapäev on jõulumäel 8km jooks ja sealt ma ei puudu.

Tuletan meelde ka, et reedel toimub blogis loosimine ( GIVEAWAY link )

Seniks rahulikku hingedepäeva kõigile.


Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.