Christmas & more

Heiii kallid lugejad. Loodan, et teil on olnud väga toredad pühad ja olete kõhu mõnusasti kõigest heast täis söönud.
Vaheaja algusest saadik on minu päevad tegevusi täis olnud. Olen käinud nii kinos, teatris kui ka kontserdil. Edasisi plaane ei oska veel öelda, aga koju istuma ma ei jää.
Nädala alguses tõime emaga tuppa väikese kuuse lootes, et saame sellest natukenegi jõulutunnet aga ei. Pühad veetsime perega vanaema juures. Filmisin ka midagi kokku ja kui aega saan siis teen teile väikese vlogi.  Kas see oleks muidu hea mõte? sest minu vlogid on suhteliselt algelised alles ja võibolla ei paku teile huvi.


Tänu sellele kingituste rohkele nädalale olen saanud veel päris palju uusi ilutooteid endale. Kindlasti kui kõik asjad minu kätte jõuavad siis teen postituse, kus kirjutan nendest pikemalt :)

2 kommentaari

  1. Tee kindlasti vlog, sest alati on huvitav näha, kuidas teised jõule (või mis iganes muid üritusi) pidasid :) Ilusaid pühi!!!

    VastaKustuta

Toetab Blogger.