2015 lõpp


Aeg lendab kiiresti ja jällegi on aasta vahetumas. Seekord vedas mul ja mu kallis poissõber tegi mulle üllatuse ning me veedame aastavahetuse koos. On olnud suurepärane aasta, lausa imelik mõelda, et juba 2016 aastal ma lõpetan 12'nda klassi ja liigun oma elu peale üle. 2015 aasta kõige meeldejäävamaks momendiks jääb minu jaoks Rakvere ööjooksul käimine ning minu sünnpäevakink, milleks oli 18 roosi. :) Oli ka 'halbu' aega aga need võin nüüd seljataha jätta. 

Aasta viimased päevad on möödunud üllatavalt sportlikult. Tänu Jõulumäel olevale lumele saame me käia suusatamas ja lumes hullata ehk siis natukenegi rõõmu talvest. Vaeheaega on umbes nädal veel jäänud ja siis tuleb juba tagasi kooli minna. See periood peame kinnitama oma eksamid ning hakkama juba vaikselt valmistuma.. jube. Ootan juba lõpetamist ning suve, et saaks sellest pingest lahti.

Loodan, et teil kõigil tuleb hea aastavahetus ning suurepärane uus aasta. :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.