Fashion illustration vol 2


'kui kõik teised käivad moeetendustel siis mina käin moeillustratsioonide näitusel'

'Uus Põhjamaade moeillustratsioon II' on moejoonistuste näitus, mis hetkel asetseb Pärnu kunstimuuseumis. See on juba kolmas näitus, millel ma käinud olen ning väga rahule olen jäänud. Ennast ma väga 'kunstiinimeseks' ei pea aga vahepeal ju võib vaatamas käia. Näitus esitleb 21 Põhjamaade moeillustraatori töid, kes on pärit nii Eestist, Taanist, Rootsist, Norrast ja ka Soomest.

Kogu näituse avastamine oli seotud sellega, et õpetaja luges koolis näitused ette ja meie pidime ühe välja valima ning sealt endale sobiva teose leidma ja selle kohta pikemalt kirjutama. 
Minule isiklikult väga meeldisid Britt Samosoni tööd. Tõesti tekkis tahtmine ise ka midagi sellist teha aga kuna mulle annet pole antud siis vaatan teiste töid edasi.
Peale näituse külastamist oli mul 'wow feeling' sees, sest näitus oli väga huvitav ja kõikide tööd olid imelised. 

Kindlasti soovitan kõigil see ära näha :)
Näitus on avatud Pärnus veel 5 päeva seega kiirustage! :)


Lisainfot saab ürituse kohta SIIT.

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.