Eba 2015/2016

 Eesti Blogiauhinnad 2016 on tulemas ja kohe-kohe saab läbi voor, kus saate just teie hääletada oma lemmiku poolt (hääli saate anda siiit). Minu blogi on seekord ära toodud 'noorteblogid' kategoorias. 
Tahtsin teha pisikese meenutuse eelmisest aastast, kuna kõike mida ma tundsin ja arvasin, ma teile kirjutanud ei ole. Eelmisel aastal olid kõik minu jaoks suhteliselt tundmatud, kellegiga ma ei suhelnud va. enda sõbrannadega, kes minuga kaasas olid. Teadsin, et keegi mind ei tea ja kellegi juurde ise ka väga ei kippunud minema. Olime sõbrannadega seal kuskil kaks tundi ja tulime tulema.
Mida on piinlik tagasi vaadata on kindlasti tv3 intervjuu, kuhu olin ka mina kaasatud- väga, väga piinlik ja jube nägin välja. Mäletan, et kui end telekast nägin siis tekkis küll tunne, et i'm done ja never again. :D
Samas oli blogiauhindade galal rohkem positiivseid pooli, näiteks peale seda hakkasin ma palju, palju rohkem blogisid lugema ning sain ka inspiratsiooni enda blogi jaoks. Kõik blogijad olid super kenad ja tundusid toredad, ainuke asi oligi see, et kõik olid nii öelda oma seltskonnaga koos. Koht oli mõnus, meelelahutus hea ning näksid maitsvad. Rohkem eelmise aasta emotsioonide kohta saate lugeda SIIT.

Selle aasta EBA galale plaanin kohale minna koos oma kallimaga. Kindlasti ootan sellelt aastalt seda, et rohkem inimesi üksteisega tutvuksid ning ise üritan ka rohkem suhtlevam olla. Mis mulle väga meeldib on see kuidas paljud blogijad teevad EBA kohta postitusi- mis nad selga panevad, kelle poolt hääletasid jne. Väga mõnus on lugeda selliseid postitusi. Kindlasti ka see aasta ei lähe ma Blogiauhindadele selle pärast, et auhinda saada- pigem ikka sellepärast, et teisi blogijaid näha ning huvitavast õhtust osa saada.
Tahtsin ka küsida, et kas keegi minu blogi lugejatest on minemas ja sooviksid minuga rohkem tutvust teha? ning kas keegi on Pärnust Blogiauhindadele minemas?

Kõikide teistega näeme juba 11.juuni Wabaduse kohvikus :)

2 kommentaari

 1. Päris Pärnust seekord ei liigu kuid minemas küll, ning tutvus oleks igati tore kuna Pärnu blogijatest kedagi väga ei teagi. :)
  Endal see aasta esimest korda minek, kujutan ette juba kui kohmakas ma olen :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Loodan, et näeme ja tunneme ära üksteist siis :)
   Ära muretse üle, tuleb lahe üritus :)

   Kustuta

Toetab Blogger.