Maikuu

Ilusat emadepäeva kõikidele emadele!
Maikuu on käes ja vahepeal on palju toimunud. Kool on läbi ja 2 eksamit on positiivselt tehtud. Leidsin endale ka paariks kuuks töö ning hakkan vaikselt seal käima. Võibolla kui veab siis juulikuu veedan Soomes aga eks näis ;)
Viimased kuud on väga kiired olnud ning polegi sellist nädalavahetust olnud kus lihtsalt puhata oleks saanud. Ma olen tegelenud erinevate 'video projektidega' päris kaua ning üks nendest(mis oli kooliga seoses) on õnneks valmis saanud. Pea on mõtteid täis ja kõike tahaks ellu viia aga aega lihtsalt pole. Edasiõppimise kohta küsivad nüüd minu käest juba kõik aga ikka veel pole ma mõelnud, mida ja kuhu edasi minna.. plaanid muutuvad pidevalt ja mina olen segaduses...
Kuna kleiti ega midagi mul IKKA VEEL pole siis kavatsen minna varsti Tallinnasse, lootes, et leian sealt endale sobiva kleidi. Kui keegi peaks huvi tundma siis minu lõpetamine toimub 21. juunil Pärnu kontserdimajas ning kõik on sinna oodatud :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.