Lõpetamine


Lõpuks ometi saan öelda, et olen 12'nda klassi lõpetanud ning valmis edasi liikuma.


Eelmine nädal toimus minu lõpetamine ning tollel päeval juhtus ka nii mõningaid apsakaid. Hommikul polnud mingit motivatsiooni ülesse tõusta sest nägin eelmisel ööl unes, et minu soeng ja meik tuleb jube (typical girls nightmares). Kella üheksaks olin juuksuris. Ei teadnud mida tahta ega oodata seega andsin juuksurile vabad käed. Ausalt öeldes alguses ei meeldinud mulle enda soengus lokid üldse aga kui juba meik valmis oli siis tundsin, et näen päris hea välja. Peale meiki läksin kontserdimajja, kuna kedagi tuttavat seal veel polnud siis otsustasin end peegli ees nagukene sättida. Ühesõnaga jah selle sättimise käigus läks minu ILUS kaelakee katki!! Te ei kujuta ettegi, kuidas see mu tuju muutis. Kaelakee lihtsalt murdus ära ning seda oleks saanudki parandada ainult (tinutades?)... ei ühtki ehet enam Expressionsist!
Lõpetamine sujus üldjoontes hästi, ainult natukene liiga palav oli. Sain ilusti oma kingadega käidud ning ei libastunud kordagi.


Tahan tänada ka kõiki, kes minu jaoks sinna kohale olid tulnud ning jään kõiki oma kallemaid klassikaaslaseid igatsema. Võin öelda, et selle kolme aastaga gümnaasiumis sain hulgaliselt kogemusi juurde.

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.