Eat Natural + loos


Ilusat pühapäeva õhtut kõigile! Otsustasin paar nädalat tagasi, et on aeg end jälle kokku võtta ja trenniga uuesti alustada. Jooksutrennid lõpetasin iga kord koos imemaitsva ja tervisliku batooniga, mis aitas mul kiiresti taastuda. Nädalavahetusel käisin 60 kilomeetrisel jalgrattamatkal ning sealtki ei puudunud Eat Natural batoonid, millest ma täna pikemalt kirjutan.


Mul vedas tohutult sest võitsin endale karbitäie Eat Natural batoone facebookist. Kuna need maitsesid mulle väga ning kadusid kui soojad saiad siis saatis Eat Natural mulle veel ühe karbi, kus sees oli müsli ning kõik seitse batooni sees.


Müslidest sain mina endale Tatramüslit, mis on üks nendest müslidest, mis on gluteenivaba. Müsli on kokku pandud tatrast, rosinatest, seemnetest ning maitseb meeletult hästi ja on ka väga toitev. Ideaalselt sobib müsli tervislikuks hommikusöögiks.


Eat Naturali batoonid olid minu jaoks suurepärased tervislikud snäkid nii nälja korral peale tööd, kui ka peale trenni vahepalaks. Batoonides on sees palju seemneid, rosinaid ning pähkleid, mis kõik on meie tervise jaoks väga tähtsad. 


Aprikoosi, mandlite ja jogurtiglasuuriga & India pähklite, mustikate ja jogurtiglasuuriga

Batoonid tundusid olevat minu jaoks liiga magusad (usun, et asi oli jogurtiglasuuris). Aprikoosi batoonil oli väga tugev aprikoosi lõhn, mis mulle väga meeldis. Mustika batoonil oli tekstuurilt pehmem, kui kõik teised batoonid. Maitselt ma mustikaid ei tundnud aga pähklid olid mõnusalt suured ja maitsvad.


Tumeda šokolaadi, parapähklite ja aprikoosiga & Jõhvikate, makadaamia pähklite ja tumeda šokolaadiga

Parapähklite ja aprikoosiga batoonil oli väga tugev kõrvitsaseemnete lõhn, mis mulle väga meeldis. Tume šokolaad andis batoonile veidi mõrudamat maitset, et batoon nii magus ei oleks. Minule meeldis neid batoone süüa peale tööd, et oma energia tagasi saada. Mõlemad batoonid sobivad minu arvates inimestele, kellele meeldib väga tume šokolaad.


Parapähklite, sultana rosinate, mandlite, maapähklite ja sarapuupähklitega & Datlite, kreeka pähklite ja kõrvitsaseemnetega

Datlite batoon oli üks minu lemmikuid just sellepärast, et batoon polnud väga magus ning oli mõnusa tekstuuriga. Peale selle olid seal sees kõik kolm minu lemmik komponenti. Parapähklite batoon oli minu jaoks liiga pähkleid täis ning loomulikult oli pähklite maitse väga tugev.


Kindlasti vaadake üle Eat Naturali koduleht, et saada rohkem infot toodete kohta.

Kuna mulle maitsesid batoonid väga siis on mul hea meel teatada, et koostöös Eat Naturali'iga anname ühele minu blogi lugejale ja instagram'i jälgijale ära terve karbitäie batoone! See tähendab, et kaks võitjat ja kaks karbitäit batoone, kas pole mitte lahe? :)

Selleks, et blogi loosimises osaleda tuleb sul teha järgmist:

- Ole minu blogi jälgija(alla kerides 'join this site').
- Like facebookis Eat Natural Eesti lehte
- Jaga facebookis loosimise pilti ning kirjuta kommentaariks, millist batooni sina maitsta sooviksid.

Loosimine kestab täpselt 2 nädalat ning võitja teen teatavaks enda blogi facebooki lehel. Kindlasti tšeki üle ka minu instagram, et sealsest loosimisest ka osa võtta :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.