Life is an adventure

Elu on üks suur seiklus- ja nii ongi.
Vaatasin enda eelmiste aastate pilte ning märkasin, et iga suvi olen ma käinud kuskil kaugel ning teinud midagi meeldejäävat. Enamus selle aasta suvest olen ma tööl olnud ja praeguseni pole ma kuskil käinud ega midagi eriti teinud ( v.a pisike tripp Viljandisse, üks varasuvine grillimine klassikaaslastega ning raba külastus). Õnneks suvi minu jaoks igavaks ei jää ning juba augustikuu alguses hakkavad pihta hullumeelsed trippimised ühest linnast teise. Augusti esimesel nädalal lähen päevaks Soome- te ei kujuta ettegi kui põnevil ja hirmunud ma olen sest ma lähen teist korda elus laevale ning seekord täiesti üksinda, lootes, et ilm tuleb ilus. Järgnevatel nädalatel tulevad erinevad sisseastumiskatsed erinevates linnades seega bussisõidud tulevad väga, väga pikad. Augustikuus on plaanis ka palju muud, kuna tegemist on minu sünnipäevakuuga. Kindlasti ei unusta ma ka filmida ning pildistada. Jään igatahes ootama põnevaid väljasõite ning mõnusaid mälestusi. :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.