Advendi eri #3- Mida kanda jõuluõhtul?


Ilusat 3. adventi kõigile! :)

Mida lähemale jõuludele jõuad seda kiiremaks elu läheb- ma ei tea kas teil on ka nii aga minul on küll. Jõululisti enamus asju on mul tehtud- tuba on ära ehitud, piparkoogud/mandariinid ära söödud, jõulufilme natuke vaadatud, jõulushoping on kohe, kohe tulemas aga ma pole jõudnud veel mõelda ühele asjale, mida võiksin jõuluõhtul kanda. Eelmine aasta otsustasin tumepunase seeliku, mustade sukapükste ja valge kampsuni heaks- miks kampsun? sellepärast, et seal kus me perega jõulupide peame on alati hulluuult külm olnud. Aga see aasta on kõik hoopis teisiti.  Ma ei tea mis mind ees ootab aga ma loodan kõike paremat.

Loomulikult võtsin ma enda jaoks kõik netipoed lahti ja hakkasin otsima endale sobivat kleiti. Kuna jõuluvärvid on enamasti hallikas, punane ning roheline siis otsisin ma just sellise värvusega kleiti. Must värvus sobib alati igale poole seega sellest ma üle ei vaadanud. 
Leidsin reserved'i e-poest hulgaliselt ilusaid ja naiselikke kleite ning tegin teilegi pisikese listi.


Klassikaline hall värvus on minu arvates megaa ilus! 
Teine kleit on mõnusalt särav ning väljapaistev- usun, et õhtuks kommentaare jätkuks. :)
Punased kleidid on samamoodi klassika. Mis mulle nende kleitide juures enam meeldib on nende lõige nii eest, kui ka tagant.


 Mustad kleidid sobivad lihtsalt igale poole. Jõuluajal võiks kleiti kombineerida erinevate säravate ehetega, et mitte väga tagaplaanile jääda. Tumerohelise/sinaka kleidi juures jäi mulle silma jällegi alt seelikuosa lõige. Usun, et kleidi juurde sobiks väikene vöö, mis tooks keha kumerused rohkem välja. 
Hall õlgateta kleid on suhteliselt casual kuid valisin selle välja, kuna see tõesti väga meeldib mulle ning sellega oleks kindla peale mugav olla. 


🎄 Küsimuste aeg 🎄

Mis arvate teie minu kleidivalikust? ning mida kannate teie jõuluõhtul?

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.