Advendi eri #4 - Jõulutunne


Minu jaoks tuleb jõulutunne peale siis kui ma olen voodis oma sooja bleedi all, vaatan jõulufilme, joon teed/glögi ning ei pea millegi pärast muretsema. Aknas välja vaadates näen massiivset lumesadu ja jõulutuledes maju. Kindlasti peaks minu toas põlema paar küünalt ning erinevad jõulutuled. Palju annaks juurde ka kuusepuu, mis oleks ilusti ära ehitud ning kausitäis piparkooke.. yum. 
Kõlab nagu ilus unistus eks? :)

Tegin teie jaoks valmis kollaaži, mida võib nimetada christmas starter pack'iks. Minu jaoks on seal absoluutselt kõik asjad olemas, et saada endale mõnus jõulutunne külge. Noh kui välja arvata mandariinid, soojad sokid ja kindlasti midagi veel.

Tõin välja oma lemmikumad jõulufilmid, mida soovitaksin teilegi vaadata:
Üksinda kodus / Home Alone
Päkapikk / Elf
Jõulumees / The Santa Claus
Kuidas Grinch varastas jõulud / How the Grinch stole christmas
Polaarekspress / The Polar Express

Kindlasti ei unustanud ma ka küünlaid. Endal on mul hetkel kodus kaneeli lõhnaline küünal, mille Germo tõi mulle Soomest. Muidu ma eriline kaneeli fänn pole, sest need küünlad on tavaliselt väga tugeva lõhnaga aga see küünal meeldib mulle väga.
Teile soovitaksin JOIK'i küünlaid:

Piparkooke tehes meeldib mulle ikka kuulata jõulumuusikat. Mina kasutan selleks Spotify'd- sealt leiab väga lahedaid Christmas playliste, mida tasub kuulata.
Hetkel on minu lemmikuteks album'iteks:
Michale Buble- Christmas
Ariana Grande- Christmas Kisses
Mariah Carey- Merry Christmas
ning
Spotify's playlist nimega Christmas Classics


 Loodan, et teil kõigil tulevad suurepärased jõulud ning saate veidikene jõulutunnet siin vihmases Eestis. :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.