December 14th


On aeg jälle jagada teiega oma life update'i.
Natuke rohkem kui nädala pärast on jõulud ja ma olen niiiiiiiiiiiiiiiii põnevil. Nädalavahetusel lähen Lisaga kinke ostma ning lugesin, et linnas peaks toimuma samal ajal jõululaat- ehk siis vaatame selle ka üle.
 Aeg on läinud jälle hullumeelselt kiiresti ja tegemist on olnud palju. Esimesest detsembrist alates olen ma iga päev blogiga tegelenud sest nii palju postitusi on vaja teha.  Päevad lähevad toodete pildistamise peale ning piltide töötlemise...õhtul tuleb hakata kirjutama ja googledama ja kirjutama ja mõtlema ja siis on jälle kõik nii segane, et kõik tuleb uuesti teha sest kõik peab perfektne olema. Aga ma olen õnnelik, sest mulle meeldib seda teha. :)

Järgmine nädal tuleb minu jaoks hullumeelne. Palju bussisõite ja mälestusi. Jõulud veedan esimest korda kodust eemal Germo juures ning aastavahetusel oli plaanis ka koos olla. Ma olen väga põnevil hetkel kõige pärast ja loodan, et mingi haigus mind jalust ei raba sest selle jaoks mul aega pole.
Kokkuvõtteks palju on tulemas nii minu jaoks kui ka teie. :)

Kui keegi veel ei tea siis pühapäevani kestab blogi facebooki lehel Dove loos!! Vaadake kindlasti üle.
Tekkis ka pisikene küsimus seoses minu advendi eri postitustega- kuna pühapäeval on tulemas viimane postitus siis mille kohta sooviksite te lugeda? kas veel kingiideid või midagi muud? :)
Andke kindlast kommentaaridesse teada :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.