Gripihooaeg appiii / Sanitelle

Viimasel ajal kuulen aina rohkem, et kõik tuttavad on jäänud kõhugrippi. Tavaliselt on gripihooajaks olnud jaanuar-veebruar kuid see aasta on küll üllatavalt vara see hullumeelne hooaeg kätte jõudnud. Jube! 
Olen maininud varem blogis, et olen 'puhtusehull' inimene ning mina ei kannata ABSOLUUTSELT mingeid kõhugrippe(mul on täielik foobia nende vastu). Kui keegi kõhugrippi põeb siis hoian ma temast võimalikult kaugele ning teen kõike, et ise ei nakatuks. Minul oli viimati kõhugripp siis kui käisin põhikoolis. Jumal tänatud, et olen kõik need vahepealsed aastad sellest pääsenud ning loodan, et ka see aasta ning järgnevad pääsen. Mõtlesingi jagada teile paari nippi, mida mina teen, et mitte nakatuda kõhugrippi. Loodan, et need nipid aitavad teilgi sellest kohutavast viirusest pääseda.

1. Pese KOGUAEG käsi. Kui tuled wc'st, kui teed süüa, kui hakkad sööma, peale sööki, peale poeskäiku, peale ühistranspordis sõitmist... lihtsalt koguaeg pese käsi! Või kasuta käte desinfitseerimisgeeli!
2. Iga päev tee sporti või jaluta vähemalt pool h õues!
3. Õhuta oma tuba!
4. Väldi haigete inimestega kokkupuudet!
5. Pane enda tuppa paar küüslauguküünt! Lugesin kunagi kuskilt, et need pidavat õhku puhastama ja haigusi ära hoidma.
6. Pese puuvilju kuuma veega ning hoolikalt! See, kui sa korra puuvilja külma vee alt läbi lased ei hävita halbu baktereid.
7. Joo vett!
8. Hoia oma elukohta korras!
ning viimaseks, kui sa oled haige siis OLE KODUS! 

Kuna teemaks on gripihooaeg siis mõtlesin kirjutada natukene käte desinfitseerimise kohta. Minule hakkasid desinfitseerijad külge eelmine/üle eelmine aasta, kui mu sõbranna mulle Sanitelle sprei kinkis. Hetkel on mul hunnik Sanitelle tooteid kodus, mida ma hea meelega ka teile tutvustaks kuna desinfitseerijad on siiani kõige tõhusaimad vahendid viirushaiguste eemale peletamiseks.

Minul on kodus 2 spreid ning 4 desinfitseerimisgeeli- palju eksole? :)
Kõik need tooted lubavad eemaldada minu kätelt 99,9% tuntud bakteritest takistades viiruste, nakkus- ja seenhaiguste levikut. Peale selle sisaldavad tootes endas alkoholi, mis on kõige tõhusam koostisaine.

 Lemmikuks on mul hetkel roosas potsikus olev kätegeel, mis on E-vitamiini ning makadaamia õliga.
Peale kätele kandmist on sellel väga mõnus 'kommine' lõhn, mis mulle selle juures väga meeldib. Toote sees on veel pisikesed pallikesed, mis kätel justkui ära sulavad.

Rohekas potsikus kätegeel on E-vitamiiniga ning Aloe Vera ekstraktiga. Selle juures meeldub mulle see, et peale kandmist jäävad käed kuidagi eriti värskeks. Aloe Vera annab palju juurde ning kätele jääb mõnus lõhn külge.

Sinises potsikus kätegeel on kõige tavalisem lõhnatu. Minul on seda kõige pisem potsik ehk siis 25ml. Kui arvate, et see pole piisav siis minul jagus seda küll ilusti üle kuu aja. Seda on alati väga mugav kaasas kanda kasvõi hoida taskus.

Spreid on veidi mugavamad kui geelid, sest neid saab kiiremini peale kanda. Mulle isiklikult meeldib lillakas pakis olev sprei kõige rohkem kuna see on mul juba kolmas. Esimesega juhtus küll pisike õnnetus, kui terve mu käekott seda täis oli aga teistega on hästi läinud. :)

Kindlasti ma soovitan teil kõigil osta endale paar käte desinfitseermisgeeli/spreid, kui tahate kindlad olla, et mõni viirus teid ei murraks sest võin öelda, et need geelid on mind siiani väga hästi päästnud.
Soovitan lugeda ka Sanitelle lehelt rohkem käte desifitseerimise kohta:
http://sanitelle.eu/tooted/

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.