Placent Activ

Jõulud on kohe, kohe käes ning aeg on teha kingikotti ruumi Placent Activ juuksehooldustoodete jaoks, mis on viimasel ajal väga palju populaarsust kogunud.


Tegemist on juuksehooldussarjaga, mis koosneb šampoonist, palsamist ning juukseampullidest.
Tooted sisaldavad endas platsenta ekstrakti, mis soodustab juuksekasvu, võitleb kõõma vastu ning peatab juuste väljalangemise. Placent Activ tooted sobivad kõikidele juuksetüüpidele, kuid eriti kuivadele ja kahjustatud juustele.


Minu Placent Activ'i kuur lõppes just paar päeva tagasi ning ma olen enam kui rahul. Mulle väga meeldis šampooni ja palsami lõhn, mis jäi pikaks ajaks juustesse ning muutis peale pesu tunde kohe värskemaks. Tunnen, et minu juuksed on palju elulisemad ning näevad tervemad välja kui ennem. Juuste kasvu koha pealt ei oska ma midagi öelda sest seda ma jälginud ei ole, kuid juuste väljalangevus on märgatavalt vähenenud. Peale pesu on juuksed kergesti läbi kammitavad ning mõnusalt pehmed. 
Ampullid olid suurepärane kooslus šampooni ja palsamiga. Neid oli kerge katki teha/avada ning ühest ampullist jagus ilusti.
Kokkuvõtteks jäin mina Placent Activ'i komplektiga väga rahule. :)


Kas teie olete Placent Activ tooteid kasutanud? ning kuidas rahule jäite? 

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.