My christmas gifts 2016


Hilinenud jõulupostitus number 2- juhhuu! :)
Ma pole kunagi varem sellist postitust teinud, kus kirjutan, mis endale kingiks sain aga nüüd on see siin ja ma loodan, et teile meeldib sest mulle isiklikult meeldib küll lugeda, mis teised endale kingiks saanud on. Mainin ära seda, et kõik saadud kingid mul piltidel pole kuna me Germoga sõime enamus asju ära. (kommid, šokolaadid, martsipan jne)- oops.


Mul pole 100% kõikide kingikottide sisud meeles seega, kui midagi ütlemata jätan või mööda panen siis andestage.

Alustan Lisa kingitud kingitustega, kuna selle sain ma kõige esimesena kätte. Tema kingitud pakis oli 2 proteiinibatooni, Raffaello kommipakk, Baby Lips Dr Rescue huulepalsam, mis on super hea. Šokolaadimask, mida ma pole veel proovinud aga olen põnevil, et seda katsetada saan ning Instagram'i logoga suur kruus, millega oli kaasas kate ning lusikas- nii armas! :)
Aitäh!


Vanematelt sain ma kingiks roosa pehme pleedi, soojad sussid, käpikud ning salli, mis on pärit reservedi kauplusest ning on nii soojad ja mõnusad.. super cosy'd kingid.
Aitäh!

Germo kingipakid olid selle aasta kõige paremini pakitud, sest need olid reaalselt paki sisse pakitud ja mulle väga meeldib selliseid kinke avada. Esimeses kingipakis oli sees akupank, mis oli tegelikult tema oma aga ma tahtsin seda niiiii väga endale ja ta ei kasutanud seda ka üldse seega it's mine now . :) Teistes pakkides oli elektriline hambahari ning kõrvaklapid, mida ma endale ka väga vajasin. Loomulikult ei puuunud pisikene minionidega šokolaadipakk.
Aitäh!


Germo vanematelt sain kingiks martsipani komme, meepurgi, hunnik pähklite/rosinate segu,  maasikamaitselise šokolaadi ning Lush shampoo bar'i koos argaaniaõliga, mis lõhnab imeliselt ning on minu jaoks midagi väga uut kuna ma pole kunagi tahket šampooni laadset asja kasutanud. (Usun, et selle kohta tuleb kunagi pikem postitus blogis ).
Aitäh!

Oma vanavanematelt sain ma suured Kalevi kommikarbid, mis on loomulikult juba otsas.
Aitäh!


Selle aasta kingitused olid üllatavalt toredad ning ma jäin väga, väga rahule nendega. Loodan, et minu tehtud kinkid olid teiste jaoks sama head. :)

Milliseid kingitusi teie jõuludeks saite? :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.