Women's Best #2

Welcome to the gym with Anett.

Täna tahan ma teile rääkida oma suurest roosast potsikust, mis on mõnusat šokolaadi maitselist pulbrit täis- jah, see on Women's Best Slim Body Shake.

Mis on Slim Body Shake?

Ühesõnaga on see toidukorra asendaja kehakaalu alandamiseks, mis sisaldab kõrge kvaliteediga naturaalseid ja taimseid proteiine, palju kiudaineid ja väärtuslikke vitamiine. Slim Body Shake suurendab rasvapõletust ning annab sulle energiat. Loomulikult on see laktoosi- ja gluteenivaba ning sobib ka vegetaarlastele. Peale selle kiirendab Slim Body Shake ka ainevahetust ning lihaste kasvu.
Kindlasti ei ole mõeldud toode ainult inimestele, kellel on kehakaaluga probleeme, vaid seda võib tarbida ka täiesti tavaline trennihull inimene nagu mina.


Mina sheikkisin enda joogi valmis alati peale trenni, et minu keha koheselt trennist ära taastuks ja, et mul ei tekiks väsimust ja jõuetust. Joogi tegin endale valmis Women's best sheikerisse kuhu panin sisse kaks kulbitäit pulbrit, laktoosivaba piima pluss natukene vett ning edasi sheikisin kõik omavahel kokku. Vett lisasin sellepärast, et kuna pulber ise on väga magus siis veega kuidagi lahjeneb see kõik ja ei jää nii magus.

Kuna vahepeal jäävad mu õhtusöögid väga hilja peale, sest mu kool on õhtuti siis oli väga mugav midagi tervislikku kooli kaasa võtta, et õhtusöök asendatud saaks. Mina kaalunumbrit ei loe sest minu jaoks pole see tähtis, kuid jälgisin kogu etapi ajal enda kõhtu ja lihaseid. Tunnen et olen nüüd küll palju tugevam ning kõhnem kui ennem Slim Shake tarbimist ning üritan rohkem ja rohkem trenni teha, et saada unistuste figuur. Hea on kogu selle pulbri asja juures ka see, et tulemused tulevad palju kiiremini esile, kui lihtsalt trenni tehes.

Peale minu tarbis seda samat Slim Shaket ka minu parim sõbranna Lisa, kelle jaoks andis see suuri tulemusi! Peale nädal ajast tarbimist ja pidevalt trenni tegemist kaotas Lisa kuskil 2kg. Ta asendas oma lõuna- ja õhtusöögi shakega, mis täitis väga hästi kõhtu. See kõik oli tema jaoks midagi uut ja põnevat. Lisa ütles, et kõik see on proovimist väärt aga kindlasti ainult neile, kes on motiveeritud, teevad trenni ning toituvad tervislikult.


Mina sain enda Women's Best Slim Shake pronaine.ee kodulehelt. 
Seal on väga palju erinevaid maitseid võimalik valida ning natukene juurde lugeda pulbri kohta.
PS! Hetkel on Slim Shakedel superhind!!

Kindlasti kui teil tekkis küsimusi siis kirjutage mulle kas facebooki- Blog by Anett Heinam
või kommentaaridesse. :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.