Flashback Friday

Alustame täiesti random collage'ga kus tõin välja näituse, mis meeldis mulle hullult palju. Sellest tegin ka kunagi eraldi postituse(check out). Edasi on meenutus Soomes käigust ehk imemaitsvad saiakesed ja sõõrikud. Lõkkega pilt on minu üks lemmikuimaid kuna see õhtu oli tõesti super mõnus- mäletan, et korraldasime sellise õhtu ennem lõpetamist ja just peale eksameid. Nii super hea tunne oli sellel ajal. :)
Viimasel pildil on käes juba suvi ning kuna ma armastan koeri siis pidin Germo koerast ühe klõpsu tegema. 


Kätte oli jõudnud juba suve lõpp ehk augusti algus ja tegin klõpsu Arvamusfestivali eelsel päeval.
Kuna ma panin suhteliselt suvaliselt kõik collage'd kokku siis oleme tagasi jõudnud külma talve. Käisime Lisaga ühes vanas majas pildistamas- uhh kui külm seal oli olla. Bloom's popcorn, Vitamin well ja mõni hea film- super kooslus mõnel vihmasel päeval! Ning viimaks jällegi Soomest üks burksine klõps.


Esimene pilt paneb siiani mu suu vett jooksma.. röstsepik, või, avokaado ja piprasegu-yummy! Käisime Lisaga suvel palju pildistamas ning leidsime kord enda tee ka Auto24 ringi juurde. Mäletan, et see suvi sai käidud kuidagi palju erinevates rabades. Pildil oli tegemist suve lõpuga kuna vesi oli juba jahedam ning ujuma ei saanud minna. Viimaks minu esimene shoot jõusaalis- imelik oli sest kõik vaatasid. :D


Esimene ja viimane pilt lähevad kokku kuna mõlemad on samal shoodil tehtud. Sügis oli käes ja mäletan, et õues oli juba nii külm nagu talvel. Teisel pildil on 2016 lõpetajate raamatu jaoks tehtud pilt ning kolmandal pildil olen äsja gümnaasiumi lõpetanud- juhhuu! See aeg möödus küll väga kiirelt.


Eesti Blogiauhindadelt saadud jäätised- ma pole vist kunagi varem niimoodi jäätist nautinud kui seal palavuses olles. Edasi shoot, mis meil Germoga oli. Siiani sama shoodi teisi pilte vaadates tunnen ma end väga pettunult kuna enamus piltidel on minu juuksed väga segamini- ja keegi isegi ei öelnud seda mulle?! :D Kui endale samasugused Niked saime siis tundsime end kui goals kuigi me oleme ilma Nikedeta ka üksteise jaoks goals :) Viimase pildi tegin siis kui Soomest Germoga tagasi tulime ja Weekend Pärnus juba toimus. Mäletan, et tol hetkel olin nii väsinud reisimisest, et ei jõudnud ära oodata millal koju voodisse saab.


Ning viimaks jõulud, mis olid väga erilised ning aastavahetus.


Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.