Luitejooks 2017Kuna minu blogi on suunatud ka elustiilile ja spordile siis mõtlesin teile veidikene kirjutada oma tänasest päevast, mis oli minu jaoks ülimalt motiveeriv. Nimelt toimus täna Rannametsa Luitejooks, millest võtsin ka mina osa juba neljandat aastat järjest. Rada oli mul selge seega teadsin mida oodata. Kõik oli nii nagu tavaliselt jooksuvõistlustel ikka- palju sportlasi, suured telgid ja stardikoridor.  Päev ennem vaatasin üle oma eelmiste aastate Luitejooksu ajad ja need jäid kõik 51 minuti kanti. Kuna trenni pole ma viimasel ajal(eriti jooksu)väga palju teinud  siis panin endale eesmärgiks jõuda finišisse 49-50 minutiga. 
Tavaliselt enne jooksuvõistluseid ma end väga soojaks ei tee...väikene sörk starti, vahepeal teen Myfitnessiga harjutusi kaasa ja see ongi kõik, kuid seekord oli sörk pikem ja harjutusi tegin ka veidikene rohkem. Ilm oli jooksuks ideaalne- polnud väga külm ega ka väga soe, vahepeal tuli küll veidike lund kuid see ei seganud kedagi. Kui start oli antud siis otsisin endale sobivad inimesed kelle taga jõuaksin joosta, kuskil pool jooksu olin samade inimeste taga kuni nad ära vajusid ja ma pidin neist mööda minema. Seekord sain enda käele ka pulsikella, et enda aega pidevalt jälgida ning ka see motiveeris mind end rohkem liigutama. 
Luitejooks toimub metsas ning on põhiliselt mägisel maal jooksmine ehk mäest ülesse- alla ja seekord jooksin ma igast mäest ülesse (v.a. esimene kus ma olin sunnitud ülesse käima kuna inimesi oli paksult ees). Lõpp tuli üllatavalt kiirelt ja minu 8,30km ajaks sai 45 minutit. Te ei kujuta ettegi kui õnnelik ma olin ja siiani olen! Ma tõesti ei tea kus kohast ma selle jõu võtsin aga see on minu rekord ja tänu sellele ootan ma juba järgmist võistlust väga!
Peale jooksu vaatasin veidike ringi ning leidsin FRIDAHATS telgi, kus müüdi väga armsaid spordi/vabaaja mütse. Sain sealt endale ka ilusa hallika/kuldsete triipudega mütsi, millega on kindlasti super hea jooksmas käia ning mis samas on ka väga stiilne.


Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.