MARK-face and body scrub

Ilusat õhtut kallid lugejad! Tahan teile täna kirjutada ühest põnevast tootest mille enda jaoks hiljuti avastasin. Nimelt jälgin ma juba ammu Mark Scrub Eesti instagram'i kontot ning ükspäev teatasid nad, et jagavad laiali 100 tasuta toodet. Loomulikult võtsin mina telefoni kätte ning tellisin endale ühe nende valikus olevast tasuta tootest. Hiljem tööl olles rääkisin suurest 'reklaamuudisest' ka Anetele, kes otsustas endale ka ühe tasuta paki tellida ja scrub'i ära proovida.
Pakk jõudis uskumatult kiirelt kohale ning lõpuks oligi minu käes MARK Kohv Šokolaad keha-, näokoorija.

MARK näo- ja kehakoorija on 100% looduslik ning ei oma endas säilitusaineid ega mingit muud keemiat. Scrub on valmistatud Euroopas ning sisaldab endas kvaliteetseid kohviube, pruuni suhkurt, meresoola, mandliõli, orgaanilist kookosõli,  naturaalseid eeterlikke õlisid ja E-vitamiini.
Rohkem saate infot- http://markscrub.ee/ lehelt.


Ma polnud jõudnud pakki avada, kui juba tundsin uskumatult head šokolaadi/kohvi lõhna. Kiri, mis pakiga kaasas oli minu kui ka Anete jaoks suhteliselt siivutu kõlaga. Saime aru, et MARK peaks tähendama meest ning sellest ka siis taoline kiri aga see selleks.

Mina kasutasin MARK'i kehakoorijat peale saunas käimist. Ennem scrubi kasutamist tuli enda keha/nägu sooja veega üle lasta, võtta natukene scrubi ning hõõruda/masseerida sellega enda keha või nägu. Mina tegin korraga kogu keha koorimise ja see oli tõeliselt nauditav. Scrubi sees olevad meresoola tükkid maseerisid korraga nii keha/nägu kui ka kätt, millega scrubi sisse hõõrusin. Peale kogu protsessi oli mu keha üleni väga, väga siidine ja pehme.Tundsin end kui uus inimene sest enamus vana nahka oli minu kehalt kadunud.
Ühesõnaga sellist tulemust pole ma mitte üheltki teiselt kehakoorijalt saanud ja MARK saab minu jaoks aasta lemmiku tiitli. :)

Mõtlesin ka Anete arvamust küsida ja blogisse kirja panna seega siin see on:
 See on minu esimene kogemus MARKI'ga ja ma olen tõesti väga rahul selle tootega. Peale MARK scrubiga koorimist on nahk nii pehme ja sile. Mis mulle eriti meeldib on see, et scrub lõhnab ime hästi ja peale kasutamist tunnen, et mu nahk on palju värskem ja puhtam!
Ning see on 100% naturaalne! Kellel on näonahaga probleeme siis soovitan seda kindlasti proovida! Minul oli muutust näha juba peale esimest kasutuskorda. :)


Kas teie olete varem MARK näo- ja kehakoorijat kasutanud? 

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.