Kuidas sai minust blogija?

Kõik sai alguse põhikoolist, kui mingil huvitaval moel õpetati meile bloggerit. Pidime tegema endale blogi ning sinna erinevaid postitusi nagu näiteks, mis koolis me käime ja mida nädalavahetusel tegime. See tekitas minus väikese huvi ning mõtlesin kooliblogi kõrvale teha veel täiesti oma blogi  kuhu kirjutasin pikemalt oma elustiilist. Jutt oli põhiliselt selline: "Tsau, täna käisin Kellu ja Liisiga väljas Pk's ja jumala fun oli.. blabla ja siis tuli Merru Tartust ja me olime naerukates. Mužiiiid." Ilmselgelt ei lugenud seda keegi peale minu.
Pidasin sellist blogi ikka väga kaua ning nimeks sel oli "Month without a rain" inspireeritud Selena Gomez'i laulust. Blogi oli väga algeline kuid mingi aeg mõtlesin, et tahan kujundust muuta ning leidsin enda jaoks google ning youtub'e, kus sain väga palju abi. Esiteks ehitasin ma üles päise ning hiljem juba igasugused ääred, kus oli infot minu kohta ja palju muud.

Vahepeal tuli sisse paus, mis oli väga pikk. Tagasi blogimaastikule tulles teadsin ma, et vana blogi ma pean ära kustutama ning seda ma ka tegin. Alustasin puhtast lehest ning uue blogi nimeks sai "Anett's". Aasta oli siis 2012 ja mina ikka veel full teismeline. Õnneks taipasin kiiruga, et pean oma vana kirjastiili ära unustama ning paremini kirjutama hakkama. Postitused olid algselt väga lühikesed ning teemaks ikka veel minu tegemised. Blogi arendasin tihti, õppides juurde palju uut kujunduse osas. Juhtus nii, et ka selle blogiga ma tegin pisikese pausi ja kustutasin vanu postitusi, mis mulle ikkagi ei meeldinud.Pidevalt blogides ning vaikselt kaasates uusi teemasid (ilu, sport) suutsin ma endale päris kiiresti saada koostööpartnerid, kellega ma tol ajal tihedalt koostööd tegin. Kaamerat polnud mul terve blogimise väitel ning kõik pildid said tehtud telefoniga või siis kellegi teise kaameraga.

Kuskil aasta aega tagasi sai blogi nimeks: "Blog by Anett Heinam", mis arvatavasti ka jääb . 
 Tagasi kerides näeb, et blogis on esimesed postitused aastast 2013, kuid ma julgen arvata, et siin oli midagi ka varasemast ning ma lihtsalt olen ohtralt postitusi kustutanud. Olen jõudnud blogiga päris kaugele ning uhke selle üle. Rahul ma 100% kõigega pole, kuid arendan end pidevalt selles valdkonnas edasi. Eesmärk on kõrge lootes, et ükskord võin ma blogimist enda tööks kutsuda, kuid selleks tuleb aega anda ja vaeva näha.

Väikene küsimus ka teistele blogijatele: Kuidas teist sai blogija?
Ning lugejatele: Kas olete märganud minu blogi arengut ning mida sellest arvate? 

2 kommentaari

 1. Kuidas Sa endale koostööpartnerid oled saanud või leidnud? Mingeid nippe?

  blogbyflor.blogspot.com.ee :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ausalt öeldes ma ei mäletagi, kuidas oma esimese koostööpartneri sain- võibolla leidis ta mind või mina teda.
   Vahepeal võtsin ise ettevõtetega ühendust ja pakkusin välja mõne huvitava koostööpakkumise. Nüüd pole seda juba pikalt teinud ning firmad on mind ise ülesse leidma hakanud. Arvan, et palju abi on olnud erinevatest blogijatele suunatud lehtedest näiteks eestiblogid.ee ning ka blogi facebooki/instagram'i lehest. :)

   Kustuta

Toetab Blogger.