BLOGMAS #4

Imelist 24.detsebri hommikut!
Jõulud on käes ja kingitused viimaks ostetud. Minu tänane päev algab sellest, et ma lähen tööle ja olen õhtuni seal ehk minu esimesed jõulud tööl. Homme on ootamas mind Germo sugulaste/perega jõulupidu ning ülehomme lähen Pärnusse oma perega jõule tähistama. 
Nädala alguses toimus minu töökaaslastega jõulupidu Al Mare Grillis, kus pakuti imemaitsvat šokolaadi toorjuustukooki. Palju toimub aga jõulutunnet mul pole juba mitmendat aastat järjest.


Vahepeal mõtlesin meenutada endale, milline on olnud siiani kõige meeldejäävam kink, mida mina jõuludeks olen saanud?
Kui ma sellele mõtlen, siis tuleb mulle ette aeg, kui olin alles väikene ning tohutult soovisin endale Baby Born'i nukku aga sain hoopis looduraamatu?! Oi, kui pettunud ma olin-haha. Meelde tuleb veel parima sõbranna kingitus, mis sisaldas endas palju komme, Joik'i küünalt ning Invisibobble juuksekumme-mida ma endale tol ajal hullult tahtsin. Põhiliselt on minu kingituse kotid olnud alati täis magusat ja ma usun, et teil ka. 

Millised on olnud teie kõige meeldejäävamad kingid?

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.