April.

Heii, kuidas teil läheb? Minul algas aprillikuu nädalaajase puhkusega, mis saab homsega kahjuks läbi. Tunnen, et vajaksin ühte nädalat juurde, või veel parem ühte kuud, kus ma tõesti mitte kui midagi tegema ei peaks. Nädal läks minu jaoks tõeliselt kiiresti mööda sest enamus päevadest veetsin ma koolis olles või praktikaga tegeledes. Nädala lõpus võtsin end kokku ja läksin Pärnusse vanemate juurde. See oli minu kõige õigem otsus, sest ma tunnen, et just Pärnus olles saan ma reaalselt kõigest puhata, looduses palju olla ja veeta aega oma koduloomadega, mida ma kõige enam igatsen!

Aprillikuu tuleb minu jaoks kiire, samas ka huvitav, kuna olen minemas erinevatele üritustele ning minu praktika saab läbi, mis tähendab omakorda seda, et on vaja hakata kirjutama aruannet. Aina lähemale kipub ka see aeg, mil Germo ajateenistusse läheb-nii hirmus!! Aga kõigest sellest kirjutan lähemalt järgmistes postitustes sest hetkel mul veel ideid jagub aga kõik on ootel.


Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.