It's official

Tere sõbrad!! Tänane päev on üks sellistest päevadest, kus mul oleks väga palju arvutis teha aga ma annan endast kõik, et sellest hoiduda ehk ma käisin üle pika-pika aja jälle jooksmas- juhhuu!

Tegelikult on aprilli teine nädal olnud minu jaoks positiivselt väga tegus. Nädala algul käisin Biodermat esindamas Apotheka infopäeval, mis oli mõeldud enamasti Apotheka klienditeenindajatele. Huvitav oli tutvuda teiste ettevõtete toodetega, mis peagi apteekide lettidele jõudmas on. Peale üritust ootas mind linnas Julia, kellega õhtupooliku veetsime. Käisime läbi turult ja Burger Box'ist, kus ma esimest korda kimchi'd proovisin. Hiljem sain ootamatult teada, et reedel oodatakse mind Pärnusse koolitusele ja kuna neljapäev oli töölt vaba siis otsustasin varem kohale minna. Ilm oli imeliselt soe nii, et terve neljapäeva õhtu veetsin hoovis päevitustoolil lamades. Järgneva päeva hommikupooliku veetsin ma koolitusel olles, peale seda tegin Merilinile väikese tuuri, kuna see oli tema esimene kord Pärnus. Ma olen nii põnevil sest ilmad on soojemaks minemas ja järgmine nädal on ootamas mind juba uued üritused ning inimesed. :)

Pärnus olles sain ka suure uudise osaliseks.. nimelt...*trummipõrin* ma olen minemas järgmine kuu,  nädalaks ajaks Bulgaariaase. Täiesti uskumatu!!! Sellest saab minu täiesti esimene reis lennukiga ja nii kaugele Eestist. Kuna ma midagi oodata ei oska ja kardan tohutult kõike, alustades lennusõidust siis ootan teie soovitusi/nippe, kuidas arukalt reisida, mida kaasa võtta või mida iganes. Kui keegi, minu lugejatest, on juhustikult Bulgaarias käinud siis hea oleks kuulda tagasisidet selle kohta- kus ööbisite?mis tegite? 4 kommentaari

 1. Hei!

  Mina käisin Bulgaarias eelmise aasta lõpus, küll ainult pealinnas, aga vast saad natukene kasulikku infot ikkagi! Lisan ka lingi postitusest, kus kirjutan üksi reisimisest, aga sealt leiab nõandeid ka siis, kui üksi ei reisi!

  Ilusat seiklust!

  http://www.kellykivirand.com/2017/12/next-stop-sofia-bulgaria.html?

  http://www.kellykivirand.com/2017/09/all-about-travelling-alone.html?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hei, hei!
   Aitäh vastamast, vaatan kindlasti sinu lingid üle. :)

   Kustuta
 2. Hei, ära võta üldse isiklikult ega midagi, aga ilmselt tahtsid pealkirja panna official :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hei, hei!
   Oiii.. juhtub ikka vahepeal sellised apsakaid, tänud, et ütlesid. :)

   Kustuta

Toetab Blogger.