Reisiärevus

Hei sõbrad! Juba ülehomme varahommikul stardime minekut Bulgaariasse. Olen viimased nädalad nii tegevuses olnud, et siiani on mul asjad pakkimata ning mõtted reisilt olen üritanud meelega ära ajada. Eile õhtul magama minnes sain aru, et reisi peale mitte mõtlemine ei aita sest juba tunnen ma, et mul on tohutu reisiärevus- ikkagi ju esimene reis ja lennusõit. Vaatasin siis ära kõik sihtkohaga seonduvad videod, lisaks videod kus räägiti kuidas kohvrit pakkida ja mida kaasa võtta. Abi sellest väga pole olnud, sest minu jaoks tundub nädal nii pikk aeg, et ma peaksin terve oma elamise kaasa võtma. Ühesõnaga on mul ettevalmistused täiesti tegemata.

Lennuhirmust võin ma raamatu kirjutada, sest ma kardan seda kõige rohkem. Sõit kestab küll kokku ainult 3h aga ma tohutult kardan seda, et ma ei taha teada, mis hakkab saama lennujaamas- haha. Sõidame emaga mõlemad esimest korda seega me mõlemad ei oska mitte midagi oodata ja see on hirmus.

Eks näis kuidas kõik läheb ja järgmine postitus tuleb juba peale reisiiii- juhhuu!


Kuidas Teiega lood on seoses reisiärevusega? võite jagada minuga võimalikult palju postitusi/videosid ja oma kogemusi seoses reisimisega, aitäh! :)

4 kommentaari

 1. Ise olen lennukiga läinud Poola, Tšehhi, Kreeka jms, pole hullu olnud midagi see lennukisõit. Filmid puhuvad üle need lennuõnnetused, turbulanssi pole ka mõttet karta :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Haha.. oh jah need filmid. :D
   Aitäh tagasiside eest!

   Kustuta
 2. Mis sa Bulgaarias teed? :)

  VastaKustuta

Toetab Blogger.