Ta läks minema...

Heii sõbrad! Kätte on jõudnud see päev, kui Germo läks ajateenistusse. Emotsioonid on nii ja naa, ma ei saaks öelda, et olen üldini rõõmus või kurb, pigem olen ma ta üle uhke ja ei jõua ära oodata, millal ta juba suppi armastama hakkab-haha!
Olime küll kuu aega täiesti üksteise külge aheldatud ja koju minnes tundub kõik kindlasti väga tühi aga selle eest üritan ma hakata jälle spordile keskenduma. Poiste ära saatmine oli väga rahulik, keegi ei nutnud, isegi mina, kes nuttis peaaegu iga kord kui Germo Soome läks. Arusaamatuks jäi minu jaoks see, miks ei avaldatud ennem koha nime kuhu poisid minema pidid. Ette sõitsid sildita bussid ja alles bussis olles said kõik teada, kuhu nad nüüd minemas on. 
Kokku kestab Germol kaitsevägi 11 kuud, mis algab baaskursusega ning juba juuli lõpus ootab teda nädalavahetusel koju tulek. Lisaks saab juba sel pühapäeval teda külastama minna ja seda ootan ma põnevusega.


Armastan sind boo ja ootame sind tagasi juba 11 kuu pärast!

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.