Uus kodu


Aeg on kiirelt läinud ja polegi teile jõudnud avalikustada, et olen vahepeal kolinud. Kõik toimus juuni alguses kui pakkisin oma asjad kokku ja jätsin vana korteriga hüvasti. Eelmises kohas elasin koos 2 korterikaaslasega kuid nüüd olen peaaegu täiesti üksinda. Korter on küll palju väiksem, kui eelmine ja kahjuks ka hinnapooleks kallim, kuna terviklikult maksan ma makse üksinda. Samas on asukoht korteril väga super!! Lähedal on minu töökoht, kool, kui ka erinevad pargid, metsad ja veekogud.


Kui me korterit esimest korda vaatamas käisime, siis oli meie tuba täiesti tühi ning me ei osanud midagi väga oodata. Mäletan hetke, kui käes oli kolimispäev, ma esimest korda tuppa astusin ja sain šhoki, sest elamine tundus nii väikene. Õnneks suutis Germo mulle selgeks teha, et asi pole nii hull kui paistab ja nii oligi. Ajapikku harjusin ära ja nüüd ma juba armastan, seda, et kõik on nii väike, ilus ja mugav. Eelmises kohas oli mul ruumi küll aga enamus ajast ma istusin ikkagi oma voodis seega ruumipuudust mul küll pole.


Kogu korter seest on hallikates toonides, kohati on valget  sisse toodud  ning köögipinnad on tumepruunikad. Üle kõige meeldib mulle korteri suur aken, mis aitab mul kindlasti elektri pealt korralikult kokku hoida. Elutuba/köök/magamistuba on väga praktiline. Kui on tulemas külalised saan paigutada ilusti ära oma voodiriided ning teha kiiruga voodi mugavaks diivaniks. Tühjast lauast toas, sai paari minutiga Germo gaming setup, mis tänapäeval on vist enamus kodudes?!

Mäletan veel, et kolides oli suureks mureks minu hunnik riideid, millega ma ei käinud ning ilutooteid, mida ei kasutanud. Teate kindlasti seda tunnet, et küll see aeg tuleb, kui ma hakkan seda kandma..... ning kindlasti seda vanat jumestuskreemi kasutama. Õnneks suutsin mina end kokku võtta ja lahti saada enamus asjadest, mida ma tegelikult ei vaja. Kokkuvõtteks võin öelda, et hetkel on mu kapid pooltühjad ja asju on palju kergem leida.


Lisaks kõigele on korter väljaspoolt uuenduslik, maja küljes on kaamerad ning samuti koridorides, mis on lisaks veel koodidega kaitstud. See kõik annab mulle kodus olles väga rahuliku ja hea tunde. Võib öelda, et ma pole ammu juba nii rahul olnud kui praegu. :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.