august

Heii sõbrad! Käes on viimane suvekuu, mis tähendab seda, et järgmine kuu algab juba jälle kool.
Et juuli minu jaoks korralikult lõppeks varastati eile minu ratas peaaegu, et paljaks. Nimelt hommikul maja ette vaadates oli rattalt ära varastatud sadul koos sadulapostiga seega palju õnne teile kahele, kes te selle ära varastasite sest kõik jäi kaamera peale!!

 Väljas on endiselt tohutu kuumus ja sinivetikad. Üle-üldse tundub, et selle aasta suvi on üks kuumemaid ja ainsaks jahedaks kohaks on kaubanduskeskused, kus on jääkülm konditsioneer, mis omakorda mind korralikult haigeks suutis teha.  Kuu algas minu jaoks paljulubavalt sest otsutasin end kokku võtta ja trenni tegema hakata. Paus on olnud pikk ning tunnen, et olen tagasi täiesti alguses.
Juuli esimesel nädalal avanes võimalus külastada Germot ajateenistuses. Äge oli näha tema uut elu, kuid samas ka kahju sest aeg, mis ta seal olema peab on päris pikk. Terve kuu jooksul õnnestus Germol lausa kaks korda linnaloale saada, kui teised said linna ainult ühe korra. Olen aru saanud, et vabad nädalavahetused lähevad just eriti kiirelt mööda ning sellepärast oleme pühendanud need puhtalt puhkamiseks. Kui ma parasjagu Germoga või tööl ei ole siis tegelen ma blogimisega ja videoklippidega, mis ootavad monteerimist. Eile sain valmis pisikese video Bulgaariast, millega ma tegelikult väga rahule ei jäänud. Sama lugu on ka blogi jaoks tehtud toodete piltidega, mis kohe üldse siia ei sobiks. Ühesõnaga töötan ma kogu aeg, lihtsalt sobiva materjaliga läheb tohutult aega.

Jaaa mulle meenus, et ma olen nüüd aasta aega Tallinnas iseseisvalt elanud- yaaahoo!


4 kommentaari

 1. Tahan sind kiita üliilusa blogi puhul. Lausa lust on lugeda, sest nii meeldiv kujundus :)
  Tahtsin muidu küsida, kas sa oled pigem introvertne inimene või ektravert?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Suured tänud! :)
   Olen kahjuks või õnneks väga introvertne.

   Kustuta
 2. Kas sa oled avatud uutele tutvustele või sul on juba piisavalt inimesi ümber, et pigem hoidud tutvustest?
  Tahaks niii sinuga kohvitada vms, tundud väga tore inimene :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Uued tutvused on alati oodatud, võid mulle kirjutada. :)

   Kustuta

Toetab Blogger.