Meie suhte algus..

Hei sõbrad! Polegi Teile varem avaldanud lugu, kuidas mina ja Germo esimest korda kohtusime ning kuidas meist paar sai. Just tänasega täitus meil 3 aastat koos olemist, kokku teame üksteist juba 5 aastat- päris pikk aeg kui hakata mõtlema. 


Meie lugu algas pihta 2013 aastal ask.fm'is, kui see veebisait veel populaarne oli. Germo oli väga paljude minu tolle aegsete sõbrannadega suhelnud ning ilmus mullegi äkitselt postkasti oma hot or not'iga. Vastus oli ilmselgelt esimene pool ja äkitselt hakkasime tihedamini ask.fm'is üksteisega suhtlema. Ei läinud pikalt, kui Germo mulle facebooki sõbrakutse saatis ja kirjutas mulle midagi taolist, et kas võiksime abielluda/suhtesse minna sest panime üksteisele ask'is hot- see oli ilmselgelt nali. Mäletan, et meie vaheline suhtlus algas vaikselt, vahepeal kadus ära ning siis jälle kiiruga arenes välja selleks, et meist said interneti vahendusel parimad sõbrad. Olin oma kõik saladused temale usaldanud ja rääkisin isegi oma peika jutte talle #piinlik. Tegime tihti videokõnesid ja kirjutasime absoluutselt kõigest.


 Meie esimene kohtumine oli Tallinnas, kaks päeva ennem minu parima sõbranna lõpetamist. Esmamuljet ma temast väga hästi ei mäleta, mõtlesin kohe, et pole minu tüüpi ja lasin sõbrannal vestlust arendada. Kõik oli kuidagi imelik, midagi teha ei osanud ja käisime lihtsalt ringi, mäletan, et möödusime Viru Mac'ist, kus üks tüdruk välja jooksis ja karjus "GERMO!!!" Me kõik olime sellest väga vaimustuses haha! Meie esimene kohtumine lõppes sellega, et tegime tohutult palju selfie'sid kolmekesi ja nii ma tädi juurde tagasi läksin.
Edasi on minu jaoks lünk, lünk, lünk. Tean, et suhtlesime vaikselt edasi ning aasta või veidi pikema aja pärast tekkis aeg uuesti kokku saada. Seekord Pärnus minu vanemate kodus ja telkides. Need kaks päeva olid minu jaoks väga toredad, alguses oli küll veider aga hiljem sõitsime ratastega kokku 30km, käisime ujumas ja linnas. Peale seda hakkas meie suhe arenema, kuid mitte kiiresti. Germo hakkas tihedamini külas käima, me veetsime rohkem aega, kuni tuli hetk kus ma mõistsin, et olen enda jaoks õige inimese leidnud. Mäletan selgesti seda aega, kui Germole tekkis veel üks tüdruk, mis mulle väga ei meeldinud. Muutusin endalegi teadmata armukadedaks kuigi Germo oli mulle varem kirjutanud, et talle meeldiks minuga koos olla aga ma ei olnud sellele kunagi samaga vastanud- ma isegi ei tea miks, kartsin vist, et oleme liiga noored ja kaua see suhe vastu ei peaks. Igatahes see tüdruk kadus ära, suutsin ennast avada ja ootasin ka Germolt, et ta mulle näost-näkku midagi ütleks.

Esimene lause, mis ta mulle ütles oli "Sa meeldid mulle" ja seda siis kui ta pidi kohe toast välja jooksma sest auto tuli talle järele. Peale seda hakkasime rohkem kokku saama ja veel rohkem suhtlema üksteisega. Veetsime palju aega Tallinnas ja seal juhtus ka meie esimene ametlik  first kiss.
Peale seda läksid asjad juba iseenesest ja nüüd me siin olemegi.


Meie suhe on kulgenud väga huvitavalt ja meile mõlemale kindlasti kuhjaga kogemusi juurde andnud. Tunneme mõlemad, et oleme leidnud enda jaoks inimese, kellega veeta koos ülejäänud elu. Oleme olnud küll kaugsuhtes, mis paljude arvates pole mingi õige suhe, kuid meie näeme selles ainult tugevust. Kooli ajal leidsime üksteise jaoks vähemalt kaks nädalavahetust, et koos olla, lisaks kõik puhkused/jõulud/tähtpäevad. Ma ei ütleks, et me oleks saanud sellel ajal vähe koos olla, kuid ei nõustuks ka vastupidisega. Meie suhtes on olnud palju tülisid/pisaraid/läbirääkimisi/inimesi, kes meie suhet ei toetanud ja loobumisi aga see kõik on näidanud meile meid ise inimestena tegutsemas. Ma olen uhke selle üle, mis meil on ja see, et oleme jõudnud nii kaugele ja saame alati hakkama üksteisele toeks olles. Juba 10 kuu pärast tuleb Germo kaitseväest tagasi ja me saame alustada oma pikka kooselu, püüdeldes koos meie unistuste poole.


Ilusat kolmandat aastapäeva sulle, kallis! ❤

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.