Geopeitus


Nädalavahetusi, mis ma Pärnus oma vanemate juures veedan on aina vähemaks hakanud jääma. Sellegipoolest teeme me emaga alati midagi huvitavat, kui ma sinna satun. Eelmisel nädalavahetusel otsustasime Spaapuhkuse asemel minna geopeitust mängima. Ema oli mul küll sellest varem rääkinud aga nagu ikka siis piisavalt see minu tähelepanu ei saanud.
Tegemist on siis GeoCaching app'iga, millega on sul võimalus leida inimeste peidetud aardeid. Kuidas siis asi käib? Sa tõmbad endale app'i, ühendad GPS'iga ja kaardi järgi hakkad vaatama, kuhu sinu ümbruskonnas on peidetud aare. Aarde leiad järgides vihjeid ja juhiseid, mis peitja sulle andnud on.


Aarde all pole mõeldud mitte hiigelsuurt summat vaid plastikkarpi, kus sees on pisike logiraamat ja palju nänni, mida leidjad suvaliselt sinna jätnud on. Peidukad on uskumatult ekstreemsed ja ägedad! Minu esimene geopeitus leidis aset metsas. Kui arvate, et lihtsalt kuskil lagedal maal siis ei, ma pidin ronima täiesti võssa. Keeruline oli leida aaret ka silla juurest, kus üksinda arvatavasti ei leiaks keegi seda (vihje)
Minu eesmärgiks on leida ülesse kõik Eesti aarded, sest see on tõesti väga huvitav ja hea viis loodusesse minemiseks, kui üldse kohe niisama ei viitsi. :)

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.