Dove

Paar päeva ennem jõuluõhtut saabus minuni üks eriti jõulune pakk Dove päkapikkude poolt. Uskumatu, kui õigel ajal see minuni jõudis, sest just eelmisel õhtul oli minu vannitoast otsa saanud dušigeel. Samuti tundsin juba pikka aega puudust heast niisutavast kreemist, mis kui võlu väel minuni jõudis. Aitäh Teile!! :)


Mäletan, et juba lapsepõlvest saadik olid Dove tooted minu kodus alati esindatud. Emal oli alati kotist võtta sinises postikus Dove kreem, mis oli parajalt rasvane ja hea lõhnaga, et kreemitada sellega oma nägu või käsi. Aastad on läinud ja siiani näen ma seda kreemi poelettidel - uskumatu!

Võin julgelt öelda, et enamus poelettidel olevatest Dove toodetest olen ma ära proovinud. Toodete seast olen leidnud lemmikud, samuti on olnud tooteid, mis kohe üldse ei kõneta aga selle eest on need ideaalselt sobinud minu emale. Lisaks sain Germo Dove usku, kui tal avanes võimalus proovida Men + Care tootesarja. Ta oli super rahul ja samuti ka mina, sest peale deodorandi peale kandmist või õhtu dušši, lõhnas ta imehästi.

Saadetud pakist leidsin mitmeid tooteid, mida olin varasemalt kasutanud, kuid ka palju uut. Näiteks Dove Go Fresh virsikulõhnaline deodorant läks kohe kasutusse ja ma olen sellest siiani totaalselt vaimustuses. Deodorandi lõhn on nii hea, et ma võiksin seda vabalt parfüümina kasutada.
Derma Spa Summer Revived pruunistavat kehakreemi pole ma veel proovinud sest kardan, et see on minu jaoks veidike liiga tume aga usun, et annan sellele võimaluse.

Kõige, kõige lemmikumateks toodeteks on saanud Dove Go Fresh Pear/Aloe Vera deodorant ja Nourishing Secrets Glowing Ritual kehakreem. Ma olen nii lummatud nende toodete lõhnast, et ma ei oska seda kuidagi kirja panna. Lisaks erinevad dušigeelid ( näiteks Anti-Stress Micellar dušigeel ), mis teevad duši all käimise veel nauditavamaks. Ära ei tohi unustada ka Dove kätekreeme, mis teevad enda tööd super hästi. Kreemid on väga rasvased, imenduvad hästi ja päästavad väga hästi kuivusest murenenud käed.

Ühesõnaga olen mina väga rahul ja tahaksin teada, millised on teie lemmikud Dove tooted?

Toetab Blogger.