Segasummasuvila

Hei sõbrad! Kuidas Teil läheb?
Postitus mida ma kirjutama hakkan tuleb ilmselgelt täielik segadus, sest tahtsin sellest kõigest juba 2 kuud tagasi kirjutada. Ühesõnaga detsembrikuus vahetasin ma töökohta. Algusaeg ja tegelikult siiani on minu jaoks olnud see väga keeruline protsess. Ma ei mäletaks, et eelmiste töökohtadega oleks mul varasemalt olnud peal sellist stress ja raskustunnet õlul, kui praegu. Minu nädalavahetused lõppevad alati lausega: "Järgmine nädal tuleb veel raskem." Ja see on tõsi, sest mitte ükski nädal pole olnud samasugune nagu eelmine või natukene kergem. Jah, ma otsin kogemusi ja seiklust - midagi uut, aga kui nõudmised on liialt ülepingutatud ja inimesi koheldakse kui roboteid siis pole see OK.

Nädalad on keerulised, sest peale täiskohaga töö käin ma veel ka koolis ja praktikal, mis samuti peaks olema täiskohaga. Võib öelda nii, et kui ma kõike 100% teeksin siis põleksin ma nädalaga totaalselt läbi. Õnneks on praktika väga paindlik ja ma saan sellega tegeleda siis kui soovin ja ideed lendavad. Koolis üritan käia, kuid iga nädal see ei õnnestu ja mul on sellest nii kahju, sest ma väga tahaksin õppida ja mulle väga meeldib koolis käia. Unustasin, et peaksin juba ammu kirjutama oma lõputööd...

Töötava tudengi elu on raske, kui tuleb tegeleda rohkem kui mitme asjaga korraga ja sealjuures veel
ära elada. Ma olen mõelnud mitmeid varjante, kuidas oma elu kergemaks muuta nagu näiteks: 1. Erialane töökoht - päästaks mind 100% aga kahjuks suhteliselt võimatu, sest ettevõtted soovivaid kogemusi.. ma ausalt annan endast kõik, et kasvõi üks ettevõte halastaks.
2. Kooli lõpetamise edasi lükkumine - võibolla on järgmine aasta aega? vaevalt.
3. Töölt ära tulek ja elu vabakutselisena - oleks huvitav aga ilma igakuise sissetulekuta ei saaks ma Tallinnas üksinda hakkama.
4. Lasen edasi nii nagu praegu - võimalus läbipõlemisele aga ehk kannatan ära?

Arvan, et see viimane variant jääb hetkel. Usun imedesse ja loodan, et kaua oodatud erialane töökoht tuleb endale sobival ajal. Lisaks paljud edukad inimesed ütlevad, et ennem kuulsust tuleb palju vaeva näha - mitte, et ma kuulsaks sooviksin saada.

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.