LushMinu jaoks on tähtis, et tooted, mida kasutan oleksid puhtad, ilma loomsete koostisosadeta ja aitaksid probleemile lahendust leida. Lush'i pakutavad tooted on täpselt need õiged. Peale loova kujunduse on toodetel ka suurepärane lõhn, mis muudab elamuse veelgi nauditavamaks.

Kodus on mul hetkel 4 imelist Lushi toodet, mis on minu koduspaa õhtud palju mugavamaks teinud. 2018 aasta jõulukollektsioonist on mul olemas Sugar Plum Fairy kehakoorija. Toode on väga mõnusa tekstuuriga ja ei lagune vee all sekunditega. Kehale kandes tekitab massaaži effekti, lisaks magus marjane lõhn, mis tekitab endas väga mõnusa tunde. Olen kasutanud sama koorijat ka näonahal ja võin öelda, et minu rasust nahka on toode isegi parandanud.

Buck's Fizz oranžika värvusega kehakreem seisab mul kapis juba väga kaua, sest ma ei raatsi seda korraga ära kasutada. Potsiku sisse on pandud värsket greipi, apelsini, laimi ja tükike loodust, mis lõhnab IMELISELT!! Küll aga pean mainima, et kreem lõhnab väga intensiivselt ja see ei pruugi paljudele meeldida. Mina kasutan kreemi väikestes kogustes, kõige kuivemates kohtades, sest toode ei taha väga imenduda ja jätab kleepuva tunde. Samas mõni õhtu võib natuke kleepuv olla, sest kuivad kohad niisutab kreem ära väga hästi.


Let the good times roll näopuhastaja on üks üllatajatest. Tegemist on näopuhastajaga, mis samal ajal on ka kooriva toimega. Minu jaoks lõhnab toode nagu väga hea küpsis, kuid tegelikult on tegemist maisijahu, orgaanilise kaneei ja popcorni seguga- uskumatu eks? Konsistents on näopuhastajal plastiliini taoline, vett lisades muutub pasta taoliseks. Toode sobib nii näole, kui ka kehale, kuid siiani olen kasutanud seda ainult näonahal. 

Snow Fairy naked dušigeel - tegemist on ilma pakendita duššigeeliga. Jällegi ma pean mainima, et toote lõhn on kirjeldamatu!! Kommine, suhkrune, magus ja see kõik pole liiga pealetükkiv. Dušigeel ei kuivata minu nahka ning jätab peale pesu mõnusa siidise tunde, samuti hea aroomi duširuumi.

Miks mulle meeldivad Lushi tooted ongi sellepärast, et mõeldud on kõigele.
Tooted on kasulikud meile ja samas ka loodusele. Millised Lushi tooted on teie lemmikud?


Postitus pole sponosreeritud.
Toetab Blogger.