Nädalake

Hei sõbrad! Kuidas Teie nädal möödus? minul just mitte kõige paremini.
Eelmisel nädalavahetusel tekkisid mul väga tugevad seljavalud, mis saatsid mu EMO'sse. Kindlat diagnoosi ma ei saanud, vaid kirjutati välja retseptiravim ja rohkelt valuvaigisteid. Arst soovis, et ma nädala kodus puhkaksin ja seda ma ka tegin. Esimesel päeval kujundasin endale rutiini - hommikusöök ja Gossip Girl, lõunasöök ja Gossip Girl, kool, õhtu ja Gossip Girl. Lisaks tegelesin kooli ja praktika asjadega, mille üle on mul tõeliselt hea meel sest nii palju sai tehtud.
Nädala keskel tundsin end juba paremini ja otsustasin toast välja astuda. Minu õnneks oli Merilinil ja Siinal samuti vaba päev (mida ei juhtu just tihti) ja sellest sündis plaan üle pika aja kokku saada.

Järgnevad päevad olid täpselt samasugused nagu esimesed, kuni eilseni. Ma tundsin end väga hästi, ilma ühegi valuta kuni tekkis mulle ootamatult põiepõletik... jah, see krooniline põletik, mis mul on olnud viimased 3 aastat. Ma olen lihtsalt sõnatu, sest olen proovinud teha kõike, et saaksin sellest õudusest lahti, aga ei. Ühesõnaga olen ma jälle tablettide ja jõhvikamahla peal.

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.