MUULood on nii, et umbes kuu aega tagasi sain ma kirja, et olen vastu võetud. Peale seda muutus kõik! Ma lasin enda juuksed ära lõigata ja blondiks värvida, küüned korda teha, kapi riietest tühjaks teha ja mida kõike veel, et unustada oma eelmine ebameeldiv kogemus ja alustada puhtalt lehelt.

Täpselt kaks nädalat tagasi alustasin uue teekonnaga uues keskkonnas, uute inimestega ja ülesannetega. Siiani on raske uskuda, et peale aastast otsingut ja mitmeid allaandmisi, olen ma nüüd täpselt seal kohas, millest terve see aeg unistasin. Ma armastan seda, et mul on võimalus iga hommik enda eest hoolt kanda, puhata piisavalt ja teha midagi, mis päriselt edasi viib. Mis peamine, mul ei ole enam stressi ja tunnet, et keegi oma jalgu minu peal trambiks. Algus on kindlasti oma moodi keeruline, kuid ma tunnen end praegu palju kindlamalt, kui mujal. Meeskond on väike ja äge, töökeskkond on avar ja üle-üldse on minu jaoks siiani kõik nagu filmis. Ma olen tõesti vägaaa õnnelik, et minus on iga päev ootus tööle minna!


Ps! Eelmisel nädalavahetusel käisin esimest korda Telliskivis LaMuu kohvikus ja oumaidgaad ma ei pidanud pettuma. 
Vegan kirsi jäts ja sidruni sorbett on lemmikud!

Kommentaare ei ole

Toetab Blogger.